Dillspinat med linser (Saibhaji) (India)

Fremgangsmåte

Denne retten er en sindhi-spsialitet, en smakfull og næringsrik mélange. Den serveres helst med varm roti eller kokt ris. I tillegg trenger du bare en grønn salat, så er måltidet komplett.

Varm oljen i en kjele. Ha i spisskummen og dillfrø. Tilsett ingefær og hvitløk når frøene begynner å skifte farge.

Rør godt rundt, ha i linser, urter og grønnsaker. Ha i vann og la det koke til alt er mykt.

Dryss over chili og gurkemeie, og smak til med salt. Rør til alt er godt blandet.

Ta kjelen av platen, og visp massen med en håndmikser til den er glatt og tyktflytende. Serveres rykende varm.

Sendt inn av Apéritif

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen