Lasagne med salat

Fremgangsmåte

La pastaplatene få ligge under rennende vann ca 5.min

Hvit saus:
Smelt smøret i en kaserolle. Rør inn melet og spe med melken.
La sausen tykne under stadig omrøring. Smak til med krydder.

Kjøttsaus:
Varm oljen i en gryte. Fres løken til den er blitt blank. Ha i kjøttdeigen og la den brunes under stadig omrøring. Tilsett champingnon, tomatpurè, hermetisert tomat og vin. La kjøttsausen få småkoke i 3-4 min. Smak til med Oregano og evt. salt/pepper.

Smør en ildfast form. Legg et lag med kjøttsaus i bunnen, fyll på med et lag hvit saus, som toppes med pastaplater. Gjenta med nytt lag kjøttsaus, hvit saus og avslutt med pastaplater. Dryss revet ost på toppen. Stekes midt i ovnen ved 225 C i ca 30 min.

Til salaten serveres eventuelt også godt brød sammen med olivenolje og balsamico.

Sendt inn av Mai Rødsten

4
4/5 etter 35 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen