Lofotsuppe

Fremgangsmåte

Rens og vask torsken og skjær den i terninger. Skrell røttene og skjær dem i tynne strimler. Purren vaskes grundig og kuttes i skiver.

Smelt smøret i en kjele og rør det jevnt med melet. Tilsett kraft samt fløte, og kok opp. Ha i fisken og la suppen trekke i 2 minutter.

Tilsett grønnsakene. Gi suppen et oppkok og ta den av varmen. Smak til med salt, nykvernet hvit pepper og eventuelt karri. Server i varme suppeboller og pynt med bladpersille.

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Oppskriften er fra boken "Suppe" av Thomas Horne, utgitt på Aschehoug forlag.

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen