Pasta Castello
Foto: Inkognito

Pasta Castello

En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.

Fremgangsmåte

Sett over vann til pastaen. Når dette fosskoker, legger du i pasta. Kok etter anvisning på pakken.

Skjær baconstykket i små biter, fres disse godt i stekepannen. Ha i osten, og la den smelte.

Hell over fløten. Krydre. La dette koke til passe konsistens. Sausen blir ferdig mens pastaen koker, så dette er ypperlig til travle dager. Server med godt brød og en grønn salat.

Her finner du mange herlige pastaretter

Alt du trenger å vite om pasta finner du her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Tone Kvammen

4
4/5 etter 26 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen