Lag en helt spesiell bløtkake der utgangspunktet er pannekaker med masse deilig i tillegg.
Lag en helt spesiell bløtkake der utgangspunktet er pannekaker med masse deilig i tillegg.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Crepes Suzette(s) er en dessert som de fleste overlater til restaurantene. Angsten for å flambere en nok hovedårsaken. Men faktum er at det er ikke vanskelig å få til.
Husker du hvordan bestemors smultringer smakte? Deilige er vi sikre på. Her har du oppskriften hun sannsynligvis brukte.
Vaffel- eller pannekaketårn med krem og syltetøy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjør susen.
Socca er kikertpannekaker - en gammel tradisjon fra Nice, men som også gjenfinnes flere steder ved Middelhavet.
Her er en oppskrift på pannekaker som du skal bruke både bolognese og ostesaus til. De blir garantert en smaksopplevelse for alle rundt bordet.
Her får du en oppskrift på pannekaker, og forslag til fyll som du kan variere som du vil. Søtt fyll eller salt fyll, med skalldyr- eller soppstuing, etter smak og behag.
Lefse av potet kan brukes til så mangt. Har du ikke takke, kan du steke lefsene eller lompene i en tørr stekepanne. Slik gjør du det.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Så deilig kan pannekaker smake når du legger på epler i lønnesirup med pekannøtter.
Med havre og banan i røra får du deilige sunne pannekaker med søt smak helt uten sukker.
Kombinasjonen av luftig bakst, myk råkrem og friske bær er sublim.
Crêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.
Sveler med mascarpone og tyttebær er en solid munnfull, og knallgodt. Et finfint alternativ til vafler og med italiensk ostekrem blir det litt mer fest over svelene.
Denne varianten av vannbakkels er veldig enkelt å tilberede. Du har klar 15 stykker Eclairs før du vet ordet av det.
Disse havreflettene kan spises slik som de er eller du kan dele dem i to og spise dem med pålegg, eksempel til matpakka eller som nistemat til turen.
Disse bollene er det veldig mange som er glad i, særlig i den yngre garde. Enkelt å lage og hjemmelaget smaker alltid best.
Alle elsker disse små runde kakene. De fleste baker de til jul, mens mange spiser de året rundt.
Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.
Crêpes suzette er en klassisk pannekakedessert med ekstra tynne pannekaker og en smakfull sitrussaus.