Dana Roti et pakistansk og indisk brød eller lefse som stekes på takke eller i panne.
Dana Roti et pakistansk og indisk brød eller lefse som stekes på takke eller i panne.
Et brytebrød som dette er nesten som et måltid i seg selv. Samt det perfekte følge til en salat eller suppe.
Å bake bollene på denne måten er ekstra raskt og ikke minst får du en saftighet du skal lete lenge etter.
Har du en brunostrest i kjøleskapet som ikke blir brukt. Den er perfekt til å bruke i denne oppskriften med muffinsen som du også kan bruke som turmat.
Dette er ekstra luftige boller og har fått smak av kakao som sikrer ekstra stor suksess.
Denne kringlen fylt med godsaker som marsipan, pistasjenøtter og bringebær er helt uimotståelig. Perfekt til morsdag eller farsdag, bursdager eller skoleavslutninger.
Disse bollene vil alle like. Med det deilige fyllet blir det garantert en suksess.
Her er en oppskrift på pannekaker som du skal bruke både bolognese og ostesaus til. De blir garantert en smaksopplevelse for alle rundt bordet.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Du må ikke la blåbærene stå urørt i skogen eller fryseren. De kan brukes til blant annet blåbærscones. Her er oppskriften som alle vil ha av deg etterpå.
De tradisjonsrike rosa Reims-kjeksene er perfekt å servere til champagne eller å brukes i kake/dessertoppskrifter.
Husker du hvordan bestemors smultringer smakte? Deilige er vi sikre på. Her har du oppskriften hun sannsynligvis brukte.
Nystekte berlinerboller fylt med tykk god vaniljekrem er ekstra gode. Og selvsagt langt bedre enn de i butikken. Her er oppskriften.
I Tyskland kalles de for Berliner Pfannkuchen. Du lager de selvfølgelig selv. Vi lover at de smaker mye bedre enn de du får kjøpt på supern.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Dette blir verdens beste muffins. Særlig når barna får lov til å røre inn non-stop-sjokolader i røra selv.
Bakerlandslagets havrebrød er det perfekte matpakkebrødet. Det er holdbart, smaker like godt flere dager på rad og er perfekt til å putte i fryseren og ta opp igjen.