Dette er oppskriften på en kringle som virkelig smaker fest. Følg oppskriften og alle som smaker kommer i feststemning.
Dette er oppskriften på en kringle som virkelig smaker fest. Følg oppskriften og alle som smaker kommer i feststemning.
Selvfølgelig skal du bake fastelavnsboller, og det med innbakt fyll av mandler og vaniljekrem.
Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.
Dette er boller som er veldig populære. Spesielt til Fastelavn, med de kan med selvfølge bakes hele året.
Her får du en oppskrift med vafler med epler i røra. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.
Disse eplepannekakene må du passe deg for. De er så gode at du knapt klarer å stoppe å forsyne deg.
Du kan lage et deilig brød med epler i. Men ikke bare det, du skal ha i både nøtter, sitronsaft og sitron skall og mer til.
Dette brødet kan du bake helt uten å bekymre deg for at du må elte deigen. Det er bare å følge oppskriften så har du et deilig brød som passer til både frokost og matpakke.
I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.
Du kan unne deg piroger til kveldskos, Enkelt å ha med seg på tur, og som nistemat. Du kan like gjerne bruke reinsdyrskav, lammeskav eller helt vanlig kjøttdeig.
Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.
Det er faktisk noen som er bedre til å lage vafler enn nordmenn, og det er belgierne. Prøv denne oppskriften og bli overbevist.
Disse eggemuffinsene er ikke bare supre for å få brukt opp egg du har til overs, men også alt annet av rester du har liggende.
Egg i rundstykke betyr nybakt loff og hardkokt egg. Bakt sammen passer de meget godt til påskefrokosten eller som turmat.
Hvitkål i dumplingene er noe ukrainerne elsker. Du bør prøve de også til kveldskos eller som nistemat.
Denne kringlen kan med fordel lages i god tid og fryses. La den tine natten over eller ved svak varme i stekeovnen.
Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter. De er kjempefine å fryse.
Alle elsker disse små runde kakene. De fleste baker de til jul, mens mange spiser de året rundt.
Disse bollene er deilige, ikke bare til fastelavn. Alle vil sette pris på dem uansett når på året du baker dem.
Disse smaker utrolig godt. Flambering er ingen kunst når du følger vår oppskrift.
Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften