Selvfølgelig kan du lage brownies selv. Denne oppskriften er svært så enkel, og når du legger på sjokoladeglasur på vil alle som smaker på dem juble.
Selvfølgelig kan du lage brownies selv. Denne oppskriften er svært så enkel, og når du legger på sjokoladeglasur på vil alle som smaker på dem juble.
Du kan selvfølgelig lage din egen konfekt. På tre kvarter sitter du igjen med 36 marsipanmus hvis du følger denne oppskriften.
Karameller er godteri for store og små. Du må prøve med pepperkakekarameller. På tre kvarter sitter du igjen med 30 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Aniskarameller er skikkelig godt. På tre kvarter sitter du igjen med 40 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Disse deilige runde godbitene kan du spise året rundt. Likevel er det nok til jul at de fleste baker dem.
Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.
Den syrlige og intense solbærsmaken matcher den luftige ostekremen veldig godt. Men liker du ikke solbær, er det fullt mulig å velge en annen saft - av blåbær, bringebær, rips eller kanskje rabarbra.
Den engelske klassikeren fudge, her med sjokolade, er avhengighetsskapende.
Dette er en kake med spennende aromaer av muskat, kakao og kanel. Den har begeistret i generasjoner. Her den enkle oppskriften.
Har du plukket blåbær, har de i fryseren eller kjøper de, kan du bake denne deilige kaken. Du kan selvfølgelig bruke andre bær også.
Brownies er noe av det enkleste du kan bake. At kaken er klissete og ikke helt gjennomstekt, er helt i orden. Det skal derfor godt gjøres å bomme.