Dette er kaken for de voksne. Med så mye whisky i blir det fart i sakene. Vi lover deg at den smaker skikkelig godt.
Dette er kaken for de voksne. Med så mye whisky i blir det fart i sakene. Vi lover deg at den smaker skikkelig godt.
Denne sorbeten er ikke mye arbeid med. Du skal bruke yogurtbegre som du ganske enkelt legger i fryseren. Også pynter du bær.
Ønsker du en vri på jordbærserveringen, må du prøve denne suppen. Den skal inneholde både rødvin, Farris, mynteblader, kremfløte og rømme. Spennende eller?
Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.
Å bruke hylleblomst i kaker er ikke så vanlig, men desto større grunn til å prøve. Den delikate blomstersmaken passer veldig godt i en ostekake.
Alle liker ostekake Her får du oppskrift med blåbær som løfter kaken til et nytt nivå.
En deilig iskremlignende dessert med snøfrisk og selvfølgelig skal du servere bringebærsaus til.
Deilig lakrisis som er superenkel og lage. Spises alene eller sammen med en bringebærdessert.
Rabarbra kan du også lage iskrem med. Denne rabarbraparfait er så frisk og god at den blir veldig vanskelig å stå imot.
Denne forfriskende, lettlaget og velsmakende eplesuppen skal servers kald. Egner seg perfekt som dessert. Følg den enkle oppskriften.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Denne kaken er både frisk og lett. Den passer som dessert eller til en kopp kaffe.