Uimotståelig gode fløteboller med seig bunn, lakrisskum og innbakte bringebær. En kombinasjon som får smaksløkene til å danse.
I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.
Ønsker du en vri på jordbærserveringen, må du prøve denne suppen. Den skal inneholde både rødvin, Farris, mynteblader, kremfløte og rømme. Spennende eller?
Iskrem og pai i én og samme kake med kaffesmak passer veldig godt til syrlige sommerbær.
Italienernes svar på fløtepudding finner du her i en litt lettere variant, men med all smak i behold. Med en saus av norske blåbær, bringebær, bjørnebær og rips blir dette en himmelsk dessert.
Du kan faktisk bruke Ha-På i denne oppskriften (men ikke Banos - der er bananer rett fra skallet bedre). Da sparer du mye tid og arbeid. Men det er jo veldig gøy å lage sin egen karamellsaus.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.
Å bruke hylleblomst i kaker er ikke så vanlig, men desto større grunn til å prøve. Den delikate blomstersmaken passer veldig godt i en ostekake.
Alle liker ostekake Her får du oppskrift med blåbær som løfter kaken til et nytt nivå.
Påskekaken kan du bake uansett årstid. De tre lagene gjør kaken til en ekstra smaksrik opplevelse, også siden de har tre forskjellige teksturer.
Denne kaken er både frisk og lett. Den passer som dessert eller til en kopp kaffe.
Denne lekre hasselnøtt- og sjokolademoussen er perfekt følge til friske fruktsauser.