Den syrlige og intense solbærsmaken matcher den luftige ostekremen veldig godt. Men liker du ikke solbær, er det fullt mulig å velge en annen saft - av blåbær, bringebær, rips eller kanskje rabarbra.
Den syrlige og intense solbærsmaken matcher den luftige ostekremen veldig godt. Men liker du ikke solbær, er det fullt mulig å velge en annen saft - av blåbær, bringebær, rips eller kanskje rabarbra.
Denne solbærkaken må du bake. Den er enkel å få til. Solbærene gir en fyldig og frisk smak. Her er oppskriften.
Bakt ostekake er veldig godt. Denne oppskriften har en rømme- og vaniljetopping som gir en fin syrlig smak. Bærsausen løfter kaken ytterligere.
Prøv en svensk variant på sjokoladekake - den er laget med kakaopulver. Her er oppskriften.
Rødvinen gjør denne kaken ekstra saftig og ikke minst gir den en mørk rød farge. Siden kaken steker i en time, er det ingen sjanse for at det er alkohol igjen.
Ikke tvil om at eplekake er en av nordmenns favoritter. Her får du oppskriften som garantert blir vellykket. Rask å lage er den også.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Har du blåbær i fryseren, er blåbærsorbeten så godt som ferdig. Og denne drømmen av en kake, lager du også veldig raskt. Du må forsøker sjokoladedrøm med blåbærsorbet.
Dette er en kake med spennende aromaer av muskat, kakao og kanel. Den har begeistret i generasjoner. Her den enkle oppskriften.
Du vegrer deg kanskje for å lage bløtkake dekket med marsipan. Men det er slett ingen kunst så lenge du bruker ferdigkjøpt marsipan beregnet til kaker og vår enkle oppskrift.