Kaker

oppskrifter.webp
  • 1 time 30 minutter

    Vel krever denne oppskriften sin baker og litt tid. Og du må være nøye med både vekt og ikke minst temperaturer. Er du det, belønnes du altså med himmelske smaker.

  • 1 time 30 minutter

    Det er lett å miste motet av den lange ingredienslisten med de pinlig nøyaktige målene, men ifølge Lotte Arnesen Hogefeld, konditor på Nedre Foss Gård, er det eneste veien til et vellykket resultat.

  • 1 time

    Ostekake med gelélokk smaker fantastisk godt. Riktig nok tar det en del tid å lage den, men det har du igjen for.

  • 45 minutter

    Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smaker brunet smør og ristet kokos.

  • 1 time 15 minutter

    Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.

  • 1 time

    Ikke nok med at ostekaken er bakt og serveres med jordbær- og pernodsaus, den har også en ekstra ostetopping.

  • 40 minutter

    Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.

  • 1 time

    Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.

  • 1 time 20 minutter

    Banankake er en favoritt hos mange, og en super måte å bruke bananer som ingen vil spise.

  • 1 time

    Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.

  • 1 time 10 minutter

    Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.

  • 1 time 20 minutter

    De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.

  • 45 minutter

    Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.

  • 1 time

    En mektig god og kremet mørk sjokoladekake som du kommer til å bake mange ganger.

  • 35 minutter

    Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.

  • 50 minutter

    Hastverk er nødvendigvis slett ikke være lastverk. Denne superraske sjokoladekaken er et godt bevis.

  • 1 time 30 minutter

    Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.

  • 1 time

    Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.

  • 1 time 10 minutter

    Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Det er få av oss som ikke elsker muffins. Her har du en oppskrift der de får besøk av epler.

  • 2 timer

    Eplekake blir vi aldri lei av. Denne gangen matcher vi eplene med en gjærdeig og smaker til med kanel. Noe som aldri blir feil.

Forsiden akkurat nå
Med stekt kveite og sesongens tomater og aspargesbønner til blir det fest på tallerkenen
Dagens rett

Med stekt kveite og sesongens tomater og aspargesbønner til blir det fest på tallerkenen

Kveita er en av Norges flotteste matfisker og kan både stekes, grilles, kokes og tilberedes i ovn. Den er uhyre velvillig i kjøkkenet og lett å finne både tilbehør og vinfølge til, derfor er den også kokkenes favoritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Carpaccio av oksefilet er noe av det enkleste du kan lage
Dagens rett

Carpaccio av oksefilet er noe av det enkleste du kan lage

Carpaccio er svært enkelt å tilberede. Men du må passe på at tilbehøret, så som extra virgin olivenolje og parmesanost, er av ypperste kvalitet. Da er du garantert en smakfull opplevelse der storfekjøttets naturlige egenskaper kommer til sin rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Uvanlige kombinasjoner kan bli svært så vellykket, bare prøv denne
Ukens drink

Uvanlige kombinasjoner kan bli svært så vellykket, bare prøv denne

Ukens drink kombinerer vodka med anisbrennevinet Pernod. Med ananas og urter blir det mye smak i hver slurk.

Les hele saken