Vel krever denne oppskriften sin baker og litt tid. Og du må være nøye med både vekt og ikke minst temperaturer. Er du det, belønnes du altså med himmelske smaker.
Vel krever denne oppskriften sin baker og litt tid. Og du må være nøye med både vekt og ikke minst temperaturer. Er du det, belønnes du altså med himmelske smaker.
Det er lett å miste motet av den lange ingredienslisten med de pinlig nøyaktige målene, men ifølge Lotte Arnesen Hogefeld, konditor på Nedre Foss Gård, er det eneste veien til et vellykket resultat.
Ostekake med gelélokk smaker fantastisk godt. Riktig nok tar det en del tid å lage den, men det har du igjen for.
Silviakake med smak av kardemomme og glasur som smaker brunet smør og ristet kokos.
Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.
Ikke nok med at ostekaken er bakt og serveres med jordbær- og pernodsaus, den har også en ekstra ostetopping.
Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.
Banankake er en favoritt hos mange, og en super måte å bruke bananer som ingen vil spise.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.
De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
En mektig god og kremet mørk sjokoladekake som du kommer til å bake mange ganger.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Hastverk er nødvendigvis slett ikke være lastverk. Denne superraske sjokoladekaken er et godt bevis.
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.
Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.
Det er få av oss som ikke elsker muffins. Her har du en oppskrift der de får besøk av epler.
Eplekake blir vi aldri lei av. Denne gangen matcher vi eplene med en gjærdeig og smaker til med kanel. Noe som aldri blir feil.