Gulrotkake er både saftig, god og ikke minst holdbar. Denne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag.
Gulrotkake er både saftig, god og ikke minst holdbar. Denne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag.
Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Det er nesten ikke den frukt som fungerer i denne paioppskriften. Tykk deilig vaniljekrem og sprø paibunn tar imot det meste av søt og/eller syrlig frukt.
En enkel og god kake som fylles rett før servering. Da holder bunnene seg sprø, den kan lages flere dager i forveien.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Er det ikke jordbærsesong kan du kjøpe frosne. Denne kaken er lett å lage og god som få.
Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.
Det er så enkelt å lage en konfektkake. Det er ikke mange ingrediensene som skal til. Men de få du bruker, må være av god kvalitet, dermed blir kaken god også.
Lag en kake som vil begeistre gjestene dine. Konfektkake i langpanne er enkel å lage og smaker herlig.
Denne sjokoladekaken med hvit glasur pyntet med friske moreller lever opp til navnet Kveldens dronning. Nå bør du bake en skikkelig kakeklassiker. Her er oppskriften.
Hva med denne oppskriften på ostekake? Tyttebærene gir en syrlig og frisk smak til ostekremen. Og fargen er jo helt fantastisk.
Den syrlige og intense solbærsmaken matcher den luftige ostekremen veldig godt. Men liker du ikke solbær, er det fullt mulig å velge en annen saft - av blåbær, bringebær, rips eller kanskje rabarbra.