Brownies er noe av det enkleste du kan bake. At kaken er klissete og ikke helt gjennomstekt, er helt i orden. Det skal derfor godt gjøres å bomme.
Brownies er noe av det enkleste du kan bake. At kaken er klissete og ikke helt gjennomstekt, er helt i orden. Det skal derfor godt gjøres å bomme.
Med både ricotta og mascarpone blir den kaken fyldig, og mektig nok, men ikke for søt. Her er oppskriften som du sikkert kommer til å bruke flere ganger-
En cobbler er en dessert som er en mellomting mellom smuldrepai, pudding og sukkerbrød. Her har vi fylt den med epler og tyttebær, og serverer den med vaniljesaus eller vaniljeis til.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Dette er en kake du vil elske. Og ikke bare du, men alle som kommer på besøk. Verdens beste er kanskje en liten overdrivelse, men den er ikke langt unna.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Vi kaller dette verdens enkleste bløtkake. I den skal bruke bringebær, Cointreau og annet godt.
Budapestrull er en svensk kakeklassiker som tradisjonelt kommer med mandarinkrem. Her er den byttet ut med en sommerlig rabarbra- og jordbærkrem og pyntet med smeltet hvit sjokolade.
Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.
Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.
Denne kaken med røtter tilbake til 17-1800-tallet, kan lages med rester av rullekake etter festen, eller også ferdigkjøpt. Men aller best blir den med nylaget rullekake.
Selvfølge kan du prøve deg på en liten sang mens du baker denne kaken. Best resultat får du nok hvis du konsentrer deg om bakingen.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Dette er kaken for deg som liker sitronkake. Her imidlertid en ny suksessfaktor, nemlig basilikumpesto. Gled deg.
Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.
Tiramisu er en berømt og lettlaget italiensk dessert. Det er kun noen få ingredienser du trenger. Den blir ofte smaksatt med konjakk eller likør. Her er oppskriften du garantert vil lykkes med.
Dette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingrediens er oppskriften. Her er den.