Rocky Road er så amerikansk som en kake kan bli. Denne oppskriften lages i langpanne og deles opp i små munnfuller.
Den velkjente kaken Pavlova er en favoritt hos mange. Her har marengsen fått selskap av sjokolade, og mellom de sprø marengsbunnene lurer en fløyelsmyk eggekrem laget av trygge, norske egg og røde, friske jordbær.
Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.
Oppskriften på denne ostekaken med jordbær får hvem som helst til å få vann i munnen. Kaken kan du lage på forhånd, eksempelvis kvelden før, og ha stående i fryseren.
Brownie på grillen er ekte seige brownies med mørk kakao og vanilje du griller på 20 minutter. En supergod kake som passer til dessert, gjerne servert jordbær og melisdryss på toppen
Sjokolade og bringebær er en utrolig fin kombinasjon. Sjokoladekakene er litt "klissete" og er svært raske å lage. Serveres gjerne med en kremklatt til. Bruk gjerne frosne bringebær.
Tiramisu er en herlig dessert fra Italia. Prøv noe nytt og lag en tiramisu-ostekake som er enkel å tilberede og farlig god.
Denne kaken er veldig rask å lage. Og ikke minst frisk og sommerlig i smaken.
Denne kaken kalles også jordbærrand. Deilig og sommerlig. Og passe feststemt.
Rullekake med jordbærmousse og lavendelsukker er enkel å lage og er klassiker til kaffen.
Dette er en miniutgave av den populære kaken Pavlova. Den har fått sitt navn fra den berømte russiske ballerinaen: Anna Pavlova.
Denne mektige kremkaken er mektig populær i Mexico. Det skal egentlig være to typer kondensert melk, søtet og usøtet. Men her er det med bare usøtet Viking melk.
Clafoutis er en tykk pannekake etter fransk mønster som er perfekt for å bruke opp bær fra fryseren.
Denne oreokaken med bunn av oreokjeks er fløyelsmyk. Dessuten bruker du kraftig mørk sjokolade- og hvit sjokolademousse. Server den med en kopp svart god kaffe. Det blir ikke bedre.
I denne oppskriften er det karamell og ikke syltetøy som lager den glaserte spør overflaten.
Rullekaker går så kjapt å lage. Med all den deilige pynten på toppen blir den en slager.
Den er veldig enkel å lykkes med, men virkelig lekker og effektfull.
Basbousa betyr lite kyss på arabisk. Denne kaken kalles også harissa, og er populær over hele Midtøsten. Søt, saftig og holdbar.