Denne vårlige kaken er en fryd for både øyne og gane.
Galette er en fransk bakst som kan anta mange former, alt fra Bretagnes berømte til ulike typer terte med eller uten fyll.
Dette er en kake der krokan spiller en hovedrolle i sammen med marengsen. Du får brukt både eggehviter- og plommer. Med andre ord, ingen ting går til spille, og hver munnfull er en fryd.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.
Denne kaken som er kreert av den kjente kakebloggeren Ina-Janine Johnsen til en konkurranse med tema sunnere festkaker i regi av Opplysningskontoret for brød og korn.
Den er kaken er kreert av den prisbelønte konditoren, Magnus Johansson fra Stockholm. Derfor består den av flere elementer og mange ingredienser. Men la deg ikke skremme.
Her er godtbiter for hele familien og som garantert vil også gjester på besøk. Søte og friske med litt syre fra appelsinene. Følg den enkle oppskriften.
Om du ikke gjør all verden ut av valentinsdagen, kan du i alle fall gi kakebaksten en slør av forførelse.
Muffins med påskepynt i mange farger. Her får du oppskriften. Og resultatet smaker deilig og pynter flott på bordet.
Ved å tilsette valnøtter og salt karamell i deigen får du en deilig sprø konsistens og en god og salt smak sammen med den søte kaken.
Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.
I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.