En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
En langpannekake er du kanskje aldri forsøkt deg. Det bør du og spesielt i forbindelse med påske. Følger du oppskriften blir alle i påskesteming. Det blir mer enn nok til alle.
Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
Muffinsene har et søtt fyll med smak av kokos og er pyntet med glasur av mørk sjokolade.
Kladdkake eller mud cake - kjært barn lyder også rare navn, ekstra god blir den med bringebær.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.
Denne kaken heter noen steder mannik og andre manna som betyr semulegryn på ukrainsk.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Denne formkaken er ekstra aromatisk og ikke minst saftig og holdbar.
Bakt havregrøt er en veldig populær rett som kan spises som frokost eller til kaffen.
En herlig festbløtkake med multer og kremfløte til julaften, nyttår, konfirmasjon eller bursdag. En vinner på kakebordet.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Banankake er en favoritt hos mange, og en super måte å bruke bananer som ingen vil spise.
Her får du smaken av eple-, gulrot- og krydderkake i ett.
Porsjonspai som dessert eller kake til kaffen er veldig hendig. Spesielt gode er de når de er fylt med eple.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.