Stekt seifilet er deilig. Med karrisausen ved siden av blir det deilig måltid.
Stekt seifilet er deilig. Med karrisausen ved siden av blir det deilig måltid.
Sei smaker herlig når du tilbereder den på denne måten. Med en deilig salat ved siden av blir måltidet optimalt.
Tror du at sei bare kan serveres med løk? Du tar feil. Prøv denne oppskriften og med kald agurksuppe og bli overbevist om noe annet.
En av de aller flotteste matfiskene vi har er piggvaren, og når den kommer på bordet er det duket for fest. Spesielt når den får slikt godt tilbehør som i denne oppskriften.
Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.
Sommermakrellen er en klassiker, og er svært lettlaget - og ikke minst sabla god. Her får du oppskriften med agurksalat og selvfølgelig rømmesaus.
Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten
Makrell er noe av det beste du kan servere. Derfor skal du prøve denne deilige retten.
Makrell er en herlig fisk uansett hvordan du tilbereder den. I denne oppskriften skal du steke den i marinade.
Denne retten med laks har masse smak. Det kommer selvfølgelig at vi har brukt krydder som er mye brukt i Kina.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.
Får du ikke tak i kveitefilet, kan du bruke torsk eller skrei. Den er magrere og må bakes med forsiktighet slik at den ikke tørker..Tapenaden lager riktignok et lokk over fisken som bidrar med fett og som samtidig holder fiskekjøttet saftig,
Inviter til et skikkelig festmåltid med denne smaksrike vrien på kveite med rekesaus, tomat og basilikum. Mer smaksrikt enn dette skal vanskelig gjøres.
Her får stekt kveite med seg mye smak på tallerkenen som setter fart på smaksløkene.
Kveite er en delikatesse Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og aspargesbønner.
Denne retten må du prøve. For her får kveita følge av mye godt som alle rundt bordet vil glede seg over.