Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Herlige stekte kamskjell smaker ekstra godt med dette tilbehøret
Vårsild er perfekt til steking siden den ikke er like feit som høstsild - og produserer ikke den samme intense odøren av stekt sild. Får du tak i norske nypoteter, beholder du skallet på.
En veldig enkel, men velsmakende kombinasjon som denne er alltid velkommen til middags.
Stekt tunfisk smaker nydelig, og med marinaden som foreslås i denne oppskriften kan du vente deg litt av en middag.
Denne deilige retten med torsk og at det gode tilbehøret lager du på 30 minutter. Potet- og sellerimos og rødvinssaus passer ekstra god til.
I denne oppskriften er det en frisk og saftig salat med eple, fennikel og granateplefrø som følger den stekte torsken. Du kan også gå for kokt broccoli og poteter.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
En hverdagslig men like fullt smaksrik fiskemiddag som du leger på godt under en halvtime.
Når du steker smørflyndre og serverer den med reker, egg og kokte poteter får du et måltid du gjerne lager en gang til.
Trå til med denne oppskriften på et ekstra godt måltid med skrei med sprøstekt skinn og en farlig god rødvinssaus.
Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra stas på denne fantastiske råvaren.
Denne retten må du prøve. Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Hvit fisk stekt på skinnet - eller dampet - smaker veldig godt sammen med fennikelpure, rødvinsaus og poteter på siden.
Stekte sildefileter med dijon- og tomatfyll er en smaksopplevelse. Med dens syrlige og søtlige smak er retten deilig til middag.
Filet av storsei fortjener en helt annen plass på luksusskalaen enn den har i dag. Prøv denne oppskriften med stekt seifilet med deilig løksmør og potetstappe.