Hyse er på samme måte som torsk veldig lett å bruke i kjøkkenet, og denne smaksintense paprikarøren gjør susen. Om du ønsker mer trøkk, kan du bruke sterk paprika i tillegg. I pulverform eller som ajvar fra glass.
Hyse er på samme måte som torsk veldig lett å bruke i kjøkkenet, og denne smaksintense paprikarøren gjør susen. Om du ønsker mer trøkk, kan du bruke sterk paprika i tillegg. I pulverform eller som ajvar fra glass.
Kritthvit hyse kombinerer veldig godt med sesongens grønnsaker, villris og appelsinsaus.
Om du ikke får tak i havabbor, kan de fleste andre fisketyper brukes i denne enkle, men velsmakende og fargerike retten.
En sommerlig rett med en av Sør-Europas mest populære fiskesorter, havabbor.
Når du steker fjelløretten i rømmesaus du får en fantastisk matopplevelse du ikke vil glemme.
Smørstekt eller grillet kveite på spinatseng med smak av urter er deilig vårmat.
Denne lettvinte måten å tilberede ishavsrøye på, setter fart på smaksløkene.
Karrisaus smaker veldig god til mer enn fiskeboller. Her er det kveita som får selskap. Og den får med seg mye annet godt også.
Breiflabb passer ypperlig når du skal invitere venner på besøk. Stek breiflabben og server den med soltørket tomat og blomkålkrem.
Stekt breiflabb kan serveres med mange gode sauser. Her har vi valgt sitrussaus.
Ishavsrøye er en fisk som passer til mange deilige retter. Her er en oppskrift med dill og timiansaus som løfter middagen enda et hakk.
Dette er en enkel men imponerende rett å servere. Det eneste er at det er litt ekstra arbeid å skaffe ingrediensene. Men...
En uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
Steinbit er en av de aller beste matfiskene vi har, og her får den lekkert følge av estragonsmør og fennikelkompott. Oppskriften er svært lett å følge - og sabla god.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.
Når løken lages på denne måten, blir fiskeretten alt annet enn hverdagslig.
Du trenger av og til en pause fra kjøtt. Da skal prøve denne oppskriften med steinbit, auberginepuré og en deilig vinagrette laget av grønnsaker som du serverer lun.