Legg kveita på grillen. Kongekrabben skal også, men først trekke i deilig kraft. Med de andre godsaksene skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
Legg kveita på grillen. Kongekrabben skal også, men først trekke i deilig kraft. Med de andre godsaksene skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
En minestroneinspirert suppe er omgivelsene torsken får godgjøre seg i. Da trenger du bare brød ved siden av.
Denne torskeretten er inspirert av en italiensk klassiker, osso bucco, som lages med kalveskanker som får lang tid i ovnen. Det trengs ikke om du bruker torsk.
Klippfisk kan brukes til så mye mer enn Bacalao. Denne retten vil du garantert lage en gang til.
Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.
Denne retten med laks har masse smak. Det kommer selvfølgelig at vi har brukt krydder som er mye brukt i Kina.
Du kan finne ferdig utvannede og benfrie saltsild- og kryddersildfileter på glass eller boks, som gjør det superenkelt å lage denne sildedelikatessern
Stekte sildefileter med dijon- og tomatfyll er en smaksopplevelse. Med dens syrlige og søtlige smak er retten deilig til middag.
Vil du at måltidet med breiflabb skal bli hot. Da skal du bruke denne oppskriften.
Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Overrask alle rundt bordet med å servere pizza med laks og kamskjell.
En herlig harmoni av smaker. Stekt ishavsrøye har en potetgrateng der pepperrot spisser smaken, og en frisk salat som runder det hele perfekt av.