Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten
Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten
I denne oppskriften får ishavsrøya smake på cognac. Deretter får den med seg morkler og mye annet godt før du legger den på tallerkenen.
Denne oppskriften er hentet fra Nord-Portugal. Der bruker de spekeskinke til å pakke inn ørreten før den stekes i panne eller over åpen ild. Du kan godt bruke tørrsaltet bacon eller pancetta. Men skivene må være skåret tynt.
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Tradisjonell røykt kolje med en ny vri. Paprikasausen gir middagen det lille ekstra. En rett som er barnevennlig, rask, og en smakfull opplevelse.
Den indiske risretten biryani lages som regel med kjøtt, men her er det røykt kolje som får æren.
Det er veldig raskt å lage en rett med kongekrabbe. Faktisk bare litt sitron over.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Matjessild er en virkelig delikatesse som vi må til Holland for å finne røttene til. Heldigvis lages det også litt her til lands, og du finner den i frysedisken i velassorterte butikker.
Her har du en enkel oppskrift på bacalao som smaker som den skal. Du behøver ikke på noen måte være proff får å få denne retten til. Du blir garantert en helt rundt bordet.
Den søte smaken av ingefær kombinert med vårløk gjør denne retten til en fast favoritt på det kinesiske fastlandet.