Scampi og bayer det smaker herlig sammen. Når alt er klart skal du spise de med fingrene.
Scampi og bayer det smaker herlig sammen. Når alt er klart skal du spise de med fingrene.
Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Når du blander røykt ørret til en tartar, får du fram den gode smaken enda bedre.
Tarama kommer ofte fra Messolonghi vest i Hellas. Det blir brukt rogn fra mange forskjellige fiskeslag. Du kan bruke røkt torskerogn eller kaviar fra tube.
Slik har du sikkert ikke servert tacos før. Saftige stykker av kritthvit torsk med hot følge er denne oppskriftnes tacovri. Den overbeviser også den som er lei taco
Reker i tacoen er perfekt sommermat. Og et godt alternativ til rekesmørbrød.
Tacolefser fylt med krydret torsk, tacosaus- og guacamole-dip er perfekt kosemat.
Det finnes mange ulike oppskrifter på plukkfisk. Denne utgaven er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon. Her er oppskriften.
Her får du den oppskriften på hvordan kryddersild virkelig skal lages. Det tar deg snaue halvtimen å lage. Etter et døgn kan du og dine nyte.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker
Har du rester etter middagen med stekt makrell, har du et enda bedre måltid i vente, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag.
En deilig kald sommerrett med makrell og agurksalat og kokte nypoteter til. Og selvfølgelig pepperrotrømme.
Denne retten med syltet laks lager du på 30 minutter. Med alt det deilige tilbehøret kommer du til å score mange poeng rundt bordet.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker