På samme måte som flesk og duppe er innlandets hverdagskost, er torsk med flesk og poteter, kystfolkets. Denne oppgraderte utgaven er så god at den kan serveres som enten hovedrett, smårett eller forrett.
På samme måte som flesk og duppe er innlandets hverdagskost, er torsk med flesk og poteter, kystfolkets. Denne oppgraderte utgaven er så god at den kan serveres som enten hovedrett, smårett eller forrett.
Utrolig enkel og kjapp middagsmat. Torskefilet og hardkokte egg er en velsmakende kombinasjon sammen med purre og tomat.
Torsk er en av våre flotteste råvarer fra havet. Bare litt hjemmelaget potetstappe og pesto, og vips så har du en rett alle vil slåss om siste biten av.
Det er ingen grunn til å droppe torsk utenom skreisesongen - her får du full uttelling.
Torsk er en av våre aller beste delikatesser som også er svært velvillig på kjøkkenet. Det gjelder også når det kommer til drikkefølge for den trives med så vel hvitvin som rødvin, og ikke minst øl.
Den faste, hvite fiskekjøttet som kjennetegner torsk/skrei får følge som setter ekstra smak og farge. Du lager den på ca. 30 minutter.
Lag torsk med tapenade. Du kommer ikke til å angre. Vi gir deg oppskriften også på hvordan du lager tapenade.
Vil du gjøre torsken festfin skal du følge denne oppskriften. Vi har brukt vakuumpakket torskeloin. Torskefilet fra fiskedisken eller fryseren fungerer utmerket.
En lettlaget, men også veldig velsmakende fiskerett som gir mersmak.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Klassisk torsk med Sandefjordsmør, like god hele året, både til hverdags og til fest.
Den milde urtechermoulaen - en typisk nordafrikansk marinade - står veldig godt til det faste torskekjøttet.
La den deilige torsken få følge av en tilsvarende og fyldig saus.I den er det øl. Du kan bruke porter som du finner i hyllene i velassorterte dagligvarebutikker.
Torsk eller annen hvit fisk får et pent smaksløft med denne peppersausen.
Torsk og skrei i særdeleshet kjennetegnes av sin fasthet og kritthvite kjøtt. En drøm å leke seg med på kjøkkenet og å sette tennene i for alle rundt bordet.
Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Torsk fra fiskedisk eller fryser får en litt uvant karakter når den serveres med en sursøt saus.