Dette er Arne Brimis oppskrift på en deilig mors av laks mye deilig godt i.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Det er ikke mye som skal til for å forvandle denne til en «proff» rett. Likevel er den svært enkel å tilberede.
Laks er så langt fra kjedelig, og det er en fisk du kan bruke til en rekke retter, også de mest feststemte som denne.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.
Faktisk en veldig gammel oppskrift som du kan gjenoppta med stort hell. Vi kan love deg at du kommer til å lage retten flere ganger.
Denne retten må du prøve hvis du har noen rester i igjen av øl. Når du marinerer laksen i øl for den en herlig smak. Enkelt å lage og egner seg veldig godt som en forrett.
Laks kan serveres på en lang rekke spennende måter, slik som her. Ikke er den komplisert å lage heller.
Fersk laksefilet også vakuumpakket, er en takknemlig råvare siden den har god holdbarhet. Her serverer vi den med appelsinkokt fennikel.
Du trenger ikke røkelaks. Denne retten står godt uten, og den kan varieres i det uendelige etter hva du har i kjøleskapet. Dessuten tar det bare et øyeblikk å lage retten.
Laks og rømme kan serveres på mange måter - her er en som mange vil like.
Denne retten med olivenbakt laks med tzatziki er superrask å lage.
Denne retten med syltet laks lager du på 30 minutter. Med alt det deilige tilbehøret kommer du til å score mange poeng rundt bordet.
En pakke røykelaks topper en frisk salat med fennikel og annet "smågodt".