Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
På samme måte som flesk og duppe er innlandets hverdagskost, er torsk med flesk og poteter, kystfolkets. Denne oppgraderte utgaven er så god at den kan serveres som enten hovedrett, smårett eller forrett.
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.
Panetter eller kroketter er reneste snacksen, og en ypperlig måte å bruke restene etter en fiskemiddag på. Her har vi gitt dem en indisk vri som du garantert vil like.
Denne oppskriften er kreert av Jean-Christophe Novelli - Maison Novelli i London.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Denne klassiske spanske fiskeretten med egg, erter, asparges og muslinger lages vanligvis med lysing, men hos oss velger vi torsk eller skrei i sesongen.
Dette er spennende måte å tilberede torsken på. Reker og ris og mye annet snadder setter smak du vil sette pris på.
Torsk/skrei som er panert og stekt og deretter får godgjøre seg i en syrlig marinade smaker himmelsk, kald eller lun.
Denne retten må du prøve. Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.