Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør gjør seg utmerket sammen med syrlig rømme og friske epler. Et dryss med hasselnøtter gjør grøten ekstra luksuriøs.
Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør gjør seg utmerket sammen med syrlig rømme og friske epler. Et dryss med hasselnøtter gjør grøten ekstra luksuriøs.
Denne paien er det kjapt å lage. Den passer både til hverdags og fest. Ansjosen gir den det lille ekstra.
Det er nesten utrolig at noe så enkelt kan smake så godt. Deilig fylt potet med skagensalat, pesto og lodderogn.
Denne oppskriften på den franske klassikeren (Toulouse-utgaven) er hentet fra kokeboken Cuisine Francaise av 1971.
Yemista eller gemista er en populær gresk vegetarrett og perfekt som tapas.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Denne oppskriften har en smaksforsterker som heter ansjos som kler potetene og hvitløken veldig godt.
Lag en deilig pai som gir deg smaken av Italia. Du kan bruke den til hverdagsmiddagen eller til fest.
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
Denne potetsalaten kommer du garantert til å elske. Dressingen setter en ekstra spiss på den. Her opposkriften.
Rødbeten er ordentlig høstfølelse, og den søtlige jordlige smaken er perfekt kontrast til blåmuggosten.
Følger du denne oppskriften kan vi love degn en spennende vri på en populær rett som du bruke som forrett eller til en liten lunsj.
Bakte poteter er så enkelt å lage og smaker fortreffelig med mange retter. Her får du oppskriften med tilbehør som setter en ekstra spiss på det hele.
Souffle eller suffle er en lekker munnfull som kan lages med mange typer fyll - også bare grønnsaker som her.
Raspeball er tradisjonskost som ikke går av moten. Server gjerne med kålrotstappe, salt kjøtt, vossakorv og bacon.