I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
En deilig forrett der kveita hviler på en seng av ratatouille
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på. Her er oppskriften på skinkegrateng
Blinis er små bokhvetepannekaker. De serveres ofte med rogn. Her med fenalår og reker i tillegg. Perfekt som tapas.
Nå kan du gi kålrulettene en ny sjanse. Denne asiatiskinspirerte oppskriften er rett og slett en super sommerrett.
Mini pølseruller er en spennende og delikat måte å nyte pølser på. Sammen med fiken- og tomatchutney er dette en herlig smaksopplevelse.
Denne retten med fransk bondeomelett er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage.
Burger av seifilet smaker herlig. Stek dem i panne eller grill dem, og server i varme burgerbrød og med realt burgertilbehør.
Server pannekaker, eller blinis, med rømme og sort kaviar. Super som forrett eller som en liten lunsjrett.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.
En deilig suffle der den røykte fisken gir den et skikkelig smaksløft, men den kan også lages med bare grønnsaker.
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Denne oppskriften på lammefilet gir deg en smaksopplevelse du ikke vil glemme. Ikke minst setter sennepspotetene og salaten sitt preg.
Resultatet kan enten bli en forrett eller en lekker mellomrett med noen av Norges fineste smaker.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.