I Thailand foretrekker man de brede, flate nudlene, laget av ris, men retten kan lages med eggenudler, "cellofannudler" eller vermicelli.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
I Thailand foretrekker man de brede, flate nudlene, laget av ris, men retten kan lages med eggenudler, "cellofannudler" eller vermicelli.
Denne retten spises i Italia ofte sammen med kjøttsaus med tomat og det smaker herlig.
Disse knasende sprø vietnamesiske pannekakene er fylt med friske smaker og dyppes i en sur/søt/sterk dipsaus karakteristisk for det vietnamesiske kjøkkenet.
Denne tradisjonelle portugisiske brødsuppen er en fest å lage og spise.
Her er oppskriften på den klassiske moussakaen med full gresk pakke. Med kjøttsaus og hvitsaus selvfølgelig.
Denne franske gryteretten med masse godt i må du prøve.
Du har sikkert spist svin i sursøt saus på kinarestauranter, men visste du at den var så enkel å lage? Her er den enkle oppskriften.
Dette er opprinnelig en rett som ble stekt nedgravd i jorden. Men den er like velsmakende om du lager den i ovnen hjemme.
Grilling er ikke bare forbeholdt helgen, og disse grillspydene er ekstra rask hverdagsmat. Tyrkisk kebab smaker fortreffelig. Her den enkle oppskriften.
Her får du oppskriften på hvordan lammegryte lages i Afghanistan der spinat er en selvfølge i gryta.
Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.
Dan dan-nudler er en av de aller beste kinesiske street-food rettene. Karamellisert og sprøstekt svinekjøtt bader i en sterk og fyldig chilisaus sammen med ferske eggnudler.
Denne spennende retten kommer opprinnelig fra Etiopia. Hvis du kjøper ferdige lefser er dette en rask og smakfull rett.
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Enkel kyllingcurry med Ginger Joe, kan lett gjøres vegetarisk med blomkål i stedet for kylling.