Har du rester igjen etter pinnekjøttmiddagen, da har du mulighetene til å lage deilige juletapas. Følg denne enkle oppskriften.
Har du rester igjen etter pinnekjøttmiddagen, da har du mulighetene til å lage deilige juletapas. Følg denne enkle oppskriften.
Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.
Pinnekjøtt av rein er et helt nytt alternativ som også kan serveres med mandelpoteter, kålrabistappe og rørt tyttebær.
Pinnekjøtt til overs? Prøv Pinnekjøtt al arrabiata, en «sint saus» som serveres til med mye chili. Her er oppskriften.
Du kan lage noe i nærheten av crispy duck av restene av pinnekjøtt. Her er oppskriften du bare må prøve.
Disse pepperkakene må du prøve. Ikke som de tradisjonelle, men fulle av deilig smak.
Det er virkelig hyggelig å lage pepperkaker sammen med barna eller venner. Kakene er blant de mest vanlige vi baker til jul. Den beste pepperkakedeigen lager du selvfølgelig selv.
Dette er oppskriften på pepperkaker uten pepper, men med noe annet som virkelig setter fart på smaksløkene. Du skal nemlig bruke chili og i tillegg appelsin.
Pepperkaker baker du sammen med barna eller venner. Den beste pepperkakedeigen lager du selvfølgelig selv. Her en oppskrift der vi pynter kakene litt.
Pepperkakekake er en herlig kake med nøttebunn, smørkrem og pepperkakepynt. Denne vil garantert slå an i juleselskapet, både hos barn og voksne.
Lag et pepperkakehus med kjærlighet på pinne. Barna vil elske det, og ikke minst er det veldig dekorativt.
Det bor en baker i oss alle, og juleverksted med pepperkakebaking, pepperkakepynting og bygging av de flotteste pepperkakehus eller pepperkakeslott er tradisjon.
Du trenger ikke servere risgrøt for å få smaken av jul. I denne oppskriften sprites havregrøten opp med pepperkakekrydder som smaker nydelig sammen med klementin og pistasjnøtter.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Lag en pai det virkelig smaker jul av. Med juleskinke og rødkål smaker den herlig. Etter å ha spist er det nesten slik at du allerede gleder deg til neste jul.
Har du lyst til å gi den tradisjonelle ribba spennende nye smaker? Her har du en oppskrift som løfter retten til nye høyder.
Lag en omelett med rester av spekemat, ribbe eller annen julemat. Perfekt som frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Har du aldri har smakt annet enn kjedelig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente.
Her i landet har vi gamle tradisjoner for okserull, men på grunn av mindre storfebesetninger i nord er den ikke like vanlig som lammerull.