Rakefisk kan også brukes som fingermat Her har du en oppskrift med lefseruller med rakefisk.
Rakefisk kan også brukes som fingermat Her har du en oppskrift med lefseruller med rakefisk.
Har du rester etter julematen eller vil servere fingermat før jul, skal du pakke rakefisken/rakfisken eller røykt laks inn i lefser. Du lager de på maks 15 minutter.
Har du rester av lutefisk, kan du gjøre noe spennende med den. Lefse med lutefisk og mango er akkurat det. Her er oppskriften.
Langtidsstekt ribbe – 24 timer. Ja det tar faktisk så langt tid å få frem denne lekkerbisken. I mellomtiden kan du gjøre andre nyttige ting og bare glede deg.
Vil du ha mye smak ut av ribba skal du forsøke å langtidssteke den. Det tar noen timer. I mens kan du lage tilbehøret. Her får du fremgangsmåten.
Kyllingleverpostei er et lekkert alternativ på koldtbordet eller som pålegg.
Dette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
De ligger der kanskje og tørker etter de første juledagenes gjensynsglede. Så er det ingen som fristes av krumkakene lenger. Inntil de fylles med en syrlig rosa smørkrem.
Du skal selvfølgelig bake krumkaker til jul. Like selvfølgelig skal du fylle de med multekrem. Her får du oppskriftene på begge deler.
Få kaker smaker bedre en deilige sprø krumkaker. De er usedvanlig enkle å lage hvis du har et krumkakejern.
Kransekake er en skikkelig festkake som du må ha på kakebordet ved store anledninger som jul.
Skal du lage sildebord eller rett og slett serve den herlige fisken på ny måte. Da skal du bruke denne oppskriften som vil imponere alle som får smake.
Her er oppskriften du skal bruke til disse populære julekakene. Lag flere porsjoner med deig og legg i fryseren. Det blir sikkert etterspørsel etter flere kaker når fatet er tomt.
Her får du den beste oppskriften på klassisk ribbe med perfekt sprø svor og hvordan den skal bli perfekt.
Her er oppskriften på den tradisjonelle måten å tilberede rakfisk på. Enkelt og veldig smakfullt.
Lag en deilig lutefisksufflé. Det gjør du på tre kvarter og vi kan love deg at du vil like resultatet.
Her får du oppskriften på den klassiske måten å tilberede lutefisk på. Ikke vanskelig å få til hvis du følger vår enkle oppskrift.
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.