Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Denne retten ser imponerende ut, men er ikke så vanskelig som du kanskje tror er å lage. Bare vær forsiktig og nøyaktig når du skjærer til kjøttet slik at det lar seg rulle og ikke minst holder fyllet på plass.
Denne retten med pepperbiff der svinefilet spiller hovedrollen må du prøve. Og ikke bare det. Sopp og brokkoli i tillegg gjør måltidet fullkommet.
Her får du oppskriften på en helt spesiell hvalgryte med blant annet karri, muskatnøtt og tørr sherry. Og noen andre spennende ingredienser.
Legger du lammekoteletter i marinade en stund før du legger de på grillen blir du utnevnt til sjefskokk.
Lammeribbe egner seg, som alt annet lammekjøtt, ypperlig til grilling. Tilbehøret kan være små nypoteter med en klatt smør og en kvast timian og en cæsarsalat.
Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.
Kalvefilet har mild og fin smak og er utrolig mør. Med bakt tomat, sellrerirot, lime-potetpuré og calvadossaus blir middagen minnerik.
Dette er den tradisjonelle oppskriften på lammefrikassé. Du serverer den med grønnsaker og hvit saus. En klassisk rett du kan servere som garantert er en suksess
En festmeny har nesten alltid en skikkelig hovedrett av kjøtt. Vi foreslår rosastekt reinsdyr med røde plommer.
Denne fyldig kaningryten med grønnsaker kan også lages med hare, eller sågar kylling.
Grytekjøtt av rein har masse smak, og egner seg perfekt sammen med andre markante smaker som du finner i ingrediensene.
Her er oppskriften på en deilig kyllingleverpaté som ikke er noen kunst å få til. Bare følg den enkle oppskriften så kan du servere.
Lager du kjøttpudding har du både middag og pålegg. Erter og brokkoli setter farge og smak på kjøttpuddingen. Barna vil elske den.
Rosastekt hjortefilet smaker himmelsk. Server den med sellerirotpuré, sopp og unn deg et glass rødvin til.
Tykke biffer blir veldig gode og saftige, disse blir enda bedre med vinkokte poteter og sprø gratinering
En av sommerens store favoritter er flintstek. Svinekjøtt passer godt sammen med frukt, og her er en oppskrift med appelsinmarmelade.
Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.
Hvis du fyller lammelåret slik vi foreslår i denne oppskriften får du en smaksopplevelse av de spjeldene..