Vil du imponere med porsjonspizza med pulled pork skal du bruke denne oppskriften. Med med bbq-saus, vårløk, rødløk og persille er du garantert sukess.
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.
Her har du en rett som er raskt å lage og som smaker herlig. Kjøp asparges, en deilig ost, skinke og lag en deilig dressing. Alt finner du i denne oppskriften.
Lag en rett som med rette kan kalles retromat og som er både hot og god. En feststemt oppskrift på kålruletter.
Disse asiatiske biffspydene er knallgode. Har du ikke «innegrill», blir resultatet like godt i en steikepanne. Prøv denne superenkle oppskriften.
Tynne skiver av biffkjøtt i en marinade med lime og asiatisk fiskesaus gir kjøttet en spennende og eksotisk smak. Egner seg både til å steke i stekepanne og på grill.
Dette er opprinnelig en rett som ble stekt nedgravd i jorden. Men den er like velsmakende om du lager den i ovnen hjemme.
Denne hjortesteika viser til fulle at vi har med en stjernekokk å gjøre, nemlig Arne Brimi. Lettforståelig og så enkelt at selv familiens yngste klarer det.
For ekte arayes fylles pitaene med rått kjøttfyll og sprøstekes slik. Men du kan også forsteke fyllet. Da kortes tiden i stekepannen for pitabrødene ned.
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Lammekjøtt er populært i den arabiske verden. Grytekjøtt av lam passer perfekt sammen med spennende krydder, og blir så mørt at det smelter i munnen.
Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.