Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er den tradisjonelle oppskriften.
Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er den tradisjonelle oppskriften.
Dette er oppskriften på den amerikanske varianten av fårikål som må du absolutt må prøve.
Her får du oppskriften på hvordan de lager sin variant av fårikål i Irland.
Skal du lage virkelig tradisjonsmat må du prøve lettsaltet lammekjøtt og kålrot og raspeball som tilbehør. Her oppskriften på det hele.
Disse bollene er godt krydret, men servert med en avkjølende yoghurtdressing smaker de godt. En kjøttfri versjon, lager du bollene med moste kikerter i stedet.
Disse lammespydene kommer ingen til å motstå. Du marinerer de selvfølgelig.
Legger du lammekoteletter i marinade en stund før du legger de på grillen blir du utnevnt til sjefskokk.
Lammeribbe egner seg, som alt annet lammekjøtt, ypperlig til grilling. Tilbehøret kan være små nypoteter med en klatt smør og en kvast timian og en cæsarsalat.
Fyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av lammespyd – Cevapchichi, denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Dette er den tradisjonelle oppskriften på lammefrikassé. Du serverer den med grønnsaker og hvit saus. En klassisk rett du kan servere som garantert er en suksess
Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.
Denne måten og tilbered lammelåret på må du prøve enten lettsaltet, røykt eller urøykt med bakte gulrøtter og potetpuré.
Lammecarré er skikkelig festmat. Den grønne urteskorpen ser dramatisk ut mot det rosa og møre lammekjøttet, og smaker uimotståelig. I tillegg er oppskriften enkel å både opp- og nedskalere til både èn, to eller mange.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Norsk lam er en fantastisk råvare som vi kunne ha spist mer av. Prøv denne deilige oppskriften der øl er med å øke smaken betraktelig.