Denne retten får fart på smaksløkene. Her er det nemlig ikke bare snakk biffkjøtt. Masse deilig krydder og annet godt som gjør det til en deilig rett.
Denne retten får fart på smaksløkene. Her er det nemlig ikke bare snakk biffkjøtt. Masse deilig krydder og annet godt som gjør det til en deilig rett.
Stek biff i terninger raskt sammen med mango, chili, vårløk og hakkede cashewnøtter.
En spennende måte å tilberede biff på. Den kremede løken setter en ekstra spiss på retten.
Denne retten er rask og lage, og smaker himmelsk. Du får selvfølgelig oppskriften på hvordan du lager tunfisksaus.
Løvbiff er en lettvint løsning når tiden er knapp. Men at den er lettvint, behøver ikke bety mindre smak. Oppskriften har det som trengs. Alle elsker smaken av Italia.
Entrecôte fra grillen eller steikepannen med et spennende tilbehør som gir deg en helt annen smaksopplevelse er hva vi byr på. Prøv med peanøttsmør.
Stek en smakfull entrecôte i dag. I denne oppskriften bruker vi kjøtt som er ferdig marinert - rett fra butikken.
Danskene er virkelig mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften med frikadeller og med grov pesto er både rask og proppfull av smak.
Kanskje de mest avanserte kjøttkakene du har laget, men det vil du ikke angre på.
Syrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.
Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte siden det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekes raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.
Lage et lite rede med pommes frites og saus og stuing. Der skal biffen få sin plass når du legger den på tallerkenen.
Chateaubriand er egentlig navnet på det midtre stykket av indrefileten og er derfor så mør og lekker som mulig. Den kan helstekes eller deles i biffer. Tilbehøret er enkelt.
Kjøtt fra kalv er lyst og mørt. Vi har lange tradisjoner for bruk av kalvekjøtt her i landet. Server indrefilet av kalv med en utsøkt sherrysaus.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.
Det er enklere enn du tror å helgrille en entrecôte. Følg denne enkle oppskriften så kan du raskt servere.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak.