Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
I denne oppskriften får kyllingen smak av norsk eplemost og litt chili.
Denne retten heter Murgh musallam som er en del av Mughlai-kjøkkenet en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske.
Murgh Roghni som kyllingretten heter i India, hvor den kommer fra er en sterk chilirett, der chili understreker smaken på hovedingrediensen og øker den samlete aroma. Den stammer fra Mughaltiden da India var muslimsk.
Denne klassikeren med kjøttfull kylling og kremet morkelsaus serveres ofte i Jura og til de lokale vinene.
Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.
En pose bearnaisesaus kan være en god basis for saus til kylling. Bland pulveret med vann, crème fraîche, eple og chili. Server med brokkoli og ovsbakt søtpotet.
Helstekt kylling er en skikkelig festrett og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Tykke, søte vafler med fritert kylling er den perfekte kombinasjonen av salt og søtt. Ikke tenk på kaloriene - dette er syndig god middag.
Kylling på grillen med smaker fra Jamaica er det du må prøve. Mange deilige ingredienser gjør retten veldig god.
Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.