Lungemos med pasta
Foto: Aperitif.no

Lungemos med pasta

Lungemoselskere, kom ut av skapet. La livretten få en ansiktsløftning med pasta Del den med andre, så blir det flere som sverger til denne ufortjent uglesette retten.

Fremgangsmåte

  1. Fres løken i et par minutter i oljen.
  2. Tilsett hvitløken og surr videre til alt er blitt mykt.
  3. Tilsett eddik og kok inn.
  4. Ha i salvie og lungemos, skru ned varmen og la lungemosen smelte. Smak til med tabasco/chilisaus.
  5. La stå og trekke ved svak varme i 5-10 minutter. Like før servering tilsettes finhakket bladpersille.
  6. Kok tagliatellen etter anvisningen på pakken (hvis du ikke har vært flink og laget pastaen selv). Ha den over på et serveringsfat.
  7. Hell over litt god olivenolje og fordel lungemosen på toppen. Dryss over en god dose med finrevet parmesan.

Server med godt brød og en salat.

Les artikkelen: 2023 kan bli året hvor innmat får sitt gjennombrudd, rimelig, trendy og bærekraftig som den er

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Denne proffe retten lager du på en halvtime
Dagens rett
Kveite med asparges og grønne erter

Denne proffe retten lager du på en halvtime

Det er god grunn til å lage skikkelig festmat når du har en slik råvare som kveite - og ikke minst friske grønnsaker. Denne oppskriften klarer alle.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddag som får opp appetitten
Dagens rett
Kyllinglår med pepperrot- og gressløksmør

Søndagsmiddag som får opp appetitten

Denne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på lekker kalveschnitzel i kveld
Dagens rett
Kalveschnitzel

By på lekker kalveschnitzel i kveld

Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Frisk velkomstdrink som alle vil like
Ukens drink

Frisk velkomstdrink som alle vil like

Mai er tiden festlige lag, og denne forfriskende bowlen er den perfekte velkomst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her