Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. Ingrediensene koster bortimot null.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. Ingrediensene koster bortimot null.
Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.
Engelskmennene har selvfølgelig sin variant av denne suppen, og i den er selvfølgelig denne anvendelig grønnsaken med.
Her er kanskje verdens raskeste fiskesuppe. Men det skal man ikke kimse av!
Løksuppe er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Denne oppskriften fikser du uten alt for mange ingredienser.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Skal du lage en suppe som har mye smak og skal mette mange, har du oppskriften her.
Egenkokt skalldyrkraft er noe helt annet enn buljongpulver eller terninger. Her oppskriften på hvordan du enkelt lager den selv med rekeskall.
Hva slår god gammeldags ertesuppe? Her får du oppskriften, og har du rester i kjøleskapet kan du kan fint bruke dem.
Ertesuppe er utrolig godt og med litt ekstra rotgrønnsaker blir den bare enda bedre. Du kan servere den til middag eller ha den med på termosen.
Her har du oppskriften på en varmende, mettende og ikke minst næringsrik grønnsakssuppe
Har du tenkt på at du kan skjære kotelettene opp i strimler ha de opp i en deilige suppe med grønnsaker? Du må prøve.
Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat?
Dette har vært selskapsmaten frem for noe i hele Vestfold. Suppen stelles til på samme vis overalt, selv om grønnsakene kan variere noe.
Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Det er kanskje en ingrediens du stusser over i denne klassiske retten fra Sardinia, og det er fregola. Det er en sardinsk pastaspesialitet laget av semulegryn.
En deilig fiskesuppe med mye smak. Stjerneanisen setter en ekstra spiss. Du kan bruke den både som hovedrett og forrett.