Denne herlige suppen av vestafrikansk opprinnelse smaker fortreffelig sammen med ris eller brød.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne herlige suppen av vestafrikansk opprinnelse smaker fortreffelig sammen med ris eller brød.
Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.
En enkel og smakfull fiskesuppe. For best resultat lager du fiskekraften selv.
Denne suppen med kylling og asiatisk krydder lager du på 20 minutter. Smaker deilig på middagsbordet så vel som på termos.
Denne asiatiske suppa sparker skikkelig fra med chili, hvitløk og andre spennende krydder.
Å lage deilig aspargessuppe er ingen heksekunst. Den er ferdig på 30 minutter. Du kan bruke den som forrett eller som en deilig suppemiddag.
Aspargessuppe smaker deilig. Legger du i tomat og sprøstekt spekeskinke på toppen får du et herlig måltid.
Denne fyldige grønne potetsuppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.
Suppe trenger ikke være varm for å være god. Denne avkjølende avokadosuppen er perfekt for late sommerdager.
Når du baker rotgrønnsakene, får du ut mer av den naturlige sødmen som kommer av at stivelsen omdannes. Med parmesankrutonger blir suppen enda bedre.
Det er sikkert noen som vil protestere mot at ekte bergensk fiskesuppe lages på 20 minutter. Men viktigst er nå at smaken blir god. Med denne oppskriften blir den det.
Har du minner om den ertesuppa som mormor laget og som du syntes verdens beste? Da vet du at du skal bruke denne oppskriften.
Dette er en herlig varmende suppe som i tillegg er enkel og velsmakende. Perfekt når økonomien er stram.
Blomkålsuppe er manges absolutte suppefavoritt. Med persilleolje på toppen blir den ekstra god. Her har du oppskriften.
Ha røkt ishavsrøye i blomkålsuppen og du får en smaksopplevelse av de sjeldne.
Vi spritet opp den klassiske blomkålsuppa med to virkelige eksklusive norske produkter. kamskjell og spekeskinke. På 20 minutter har du den på bordet.
Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.
Lag en blåskjellsuppe som virkelig setter smaksløkene i sving. Du skal ha i både kokos, sellerirot og ingefær. Og selvfølgelig hvitvin.