Du kan lage en deilig og fyldig blåskjellsuppe med safran. Safran er perfekt å kombinere med sjømat. Siden særlig skalldyr har så intens smak, er det ikke så mye safran som trengs, bare en liten klype.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Du kan lage en deilig og fyldig blåskjellsuppe med safran. Safran er perfekt å kombinere med sjømat. Siden særlig skalldyr har så intens smak, er det ikke så mye safran som trengs, bare en liten klype.
Denne fyldige suppen har også et perfekt lite kick fra spansk paprikapulver.
Borscht er en tradisjonell ukrainsk rett. Det sies at den er bedre andre dagen den varmes opp, og enda bedre tredje dag.
Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppen borsjtsj. Prøv den til middag og du vil få en god og annerledes smaksopplevelse.
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Bouillabaisse er den mest berømte fiskesuppen i verden. Ikke uten grunn.
Bouillabaisse er en fiskegryte som opprinnelig stammer fra området Provence i Frankrike. I denne oppskriften finner du sitrus som gir denne gryten en frisk smak.
Hvor sterkt denne vegetarsuppen skal brenne, bestemmer du selv, for her er det både chilisaus, cayennepepper og fersk rød chili som bidrar til kryddervarmen.
En deilig suppe med herlig grønn farge, som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Ferdig på et blunk.
En overraskende god brokkolisuppe med en fin kokossmak. Server med noen kokosfalk og litt ekstra chili hvis du liker det. I stedet for stekt halloumi kan du også bruke smuldret fetaost.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Ofte bruker vi buljongpulver eller terninger. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her får du smaker og fylden. Lag en stor porsjon og frys ned.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.
Dra frem denne oppskriften om du vil servere en forrett som imponerer. Denne suppen lages av hvite bønner, og servert med vaktelegg, torsk og trøffelolje, gjør den seg også godt på Instagram.
Denne tomatsuppen smaker suksess. Så vant den også en konkurranse om å være Norges beste.
Her har du oppskriften på fiskegryte med deilige ingredienser som setter ekstra smak. Dette vil være en suksess på middagsbordet.
Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.
Denne suppen gjør seg godt som forrett. Masse deilig smak som skjerper appetitten.