Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere også til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere også til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
I denne oppskriften er det torsk eller steinbit som er brukt. Du kan også bruke sei, hvitting, lysing eller kolje/hyse. Og selvfølgelig skal du ha i sjampinjong.
I denne fiskegryta kan du både bruke hvit og rød fisk. Med Snøfrisk blir dette et herlig måltid som er raskt å tilberede.
Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.
Bli ikke sjokkert over at en fiskesuppe inneholder hermetisk fersken. Det var nemlig luksus en gang i tiden.
Caldeirada, de portugisiske fiskernes kraftige suppe, lages av løk, hvitløk, tomater, paprika og selvfølgelig hvitvin.
Denne suppen gir deg og dine masse god smak for en forholdsvis liten innsats. Hvilken type fisk du bruker er opp til deg. Kanskje noe fra fryseren.
I denne oppskriften på fiskesuppe med blåskjell og reker gjør vi det litt lettvint med en suppepose. Sammen med ferske reker og blåskjell smaker den deilig.
Skal du lage fiskesuppe raskt og enkelt og få en masse smak, skal du ha med fennikel, purre og crème fraîche.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Har du invitert familie eller venner til middag skal du lage denne fiskesuppen med torsk og reker. Du kan servere etter bare 30 minutter.
Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Minestronesuppe er en italiensk grønnsakssuppe Denne oppskriften har både parmesanost og pasta blant ingrediensene, og ikke minst torsk.
Poteten gjør seg godt i både varme og kalde supper, og fungerer både som en jevner og gir ofte mer mat til suppen. Derfor skal du prøve denne franske grønne potetsuppen.
Denne suppen heter soupe au pistou på fransk, og er en tradisjonell grønnsaksuppe fra Provence med franskmennenes svar på pesto.
Denne hønsesuppa er slik franskmennene lager den. masse deilig smak. Du kan bytte ut hjemmelaget kraft med en god buljong, og hønsekjøttet med grillkylling.
Dersom du er tilhenger av å lage noe lettvint, og tilbringe mest tid i sofaen, anbefaler vi fransk løksuppe. Enkelt å lage og smaker kjempegodt.
Denne deilige suppen er kjapp å lage, og ikke minst den smaker fortreffelig.
En superrask middag som kan varieres og bygges ut i det uendelige. Perfekt for tidsklemme og slunken lommebok.