Tomatsuppe er manges favoritt. Tilsetter du yoghurt og basilikum løfter du suppen mange hakk.
Tomatsuppe er manges favoritt. Tilsetter du yoghurt og basilikum løfter du suppen mange hakk.
Her får du oppskriften til en suppe som en av Norges fremste kokker har komponert, nemlig Odd Ivar Solvold. Du skal lage en suppe med potet chorizopølse.
Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.
Lag indisk tomatsuppe som er hot, men samtidig ikke sterk. Du skal nemlig ha i klassiske indiske kryddere. Husk den skal nytes glovarm og med hvitløksbrød til.
Her er oppskriften på hvordan du løfter tomatsuppen flere hakk med pesto og vaffeltoast.
Skal du skape ekte meksikansk stemning kan du servere nachos eller guacamole ved siden av denne tomatsuppa.
Søtpotetsuppe med ost og basilikum. Søtpoteter er ikke i slekt med vanlige poteter, men som sine navnefeller gjør de seg aldeles utmerket i suppe. Her oppskriften.
Søtpotet er faktisk ikke i slekt med den vanlige poteten. Likevel har de to potettypene mange av de samme bruksområdene og tar like lang tid å tilberede. Her er oppskriften på en deilig søtpotetsuppe med ost som du garantert vil like.
Selv om den ikke akkurat er kortreist, er søtpoteten svært anvendelig i matveien, som her i form av suppe med deilig tilbehør.
Lag en deilig suppe med svartkål. Denne kåltypen utfordrer nå grønnkål på grønnsakstoppen. Denne oppskriften overbeviser ganske sikkert også deg.
Paprika inneholder masser av C-vitamin, og serverer du denne suppen sammen med grovt brød, øker paprikaen også inntaket av jern betraktelig. Her har du en oppskrift på suppen som vil dekke C-vitaminbehovet ditt for dagen.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
Riktignok må du vente en time før du kan servere denne italienske suppen, men den lager seg selv. Den er både mettende og smaksrik.
Denne suppen fra Portugal er det knyttet en legende til. Men den inneholder altså ikke stein, det er de røde bønnene som er symbolet.
Trenger du en rask og næringsrik middag, har vi løsningen her. Denne herlige suppen har du servert i løpet av 20 minutter.
Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania. Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.
Bruk gjerne skogssopp til denne retten, men sjaminjong fra butikken går også utmerket.
En velsmakende gazpacho starter med fantastiske tomater, så invester i noen ekstra gode til denne oppskriften.
Blomkålsuppe er både rik på smak og en mettende middagsrett. Her gir vi den et lite ekstra piff. Du og dine blir garantert fornøyd.