Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.
Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.
Denne tomatsuppen smaker suksess. Så vant den også en konkurranse om å være Norges beste.
Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
En overraskende god brokkolisuppe med en fin kokossmak. Server med noen kokosfalk og litt ekstra chili hvis du liker det. I stedet for stekt halloumi kan du også bruke smuldret fetaost.
En deilig suppe med herlig grønn farge, som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Ferdig på et blunk.
Borscht er en tradisjonell ukrainsk rett. Det sies at den er bedre andre dagen den varmes opp, og enda bedre tredje dag.
Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.
Vi spritet opp den klassiske blomkålsuppa med to virkelige eksklusive norske produkter. kamskjell og spekeskinke. På 20 minutter har du den på bordet.
Blomkålsuppe er manges absolutte suppefavoritt. Med persilleolje på toppen blir den ekstra god. Her har du oppskriften.
Dette er en herlig varmende suppe som i tillegg er enkel og velsmakende. Perfekt når økonomien er stram.
Når du baker rotgrønnsakene, får du ut mer av den naturlige sødmen som kommer av at stivelsen omdannes. Med parmesankrutonger blir suppen enda bedre.
Suppe trenger ikke være varm for å være god. Denne avkjølende avokadosuppen er perfekt for late sommerdager.
Denne fyldige grønne potetsuppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.
Aspargessuppe smaker deilig. Legger du i tomat og sprøstekt spekeskinke på toppen får du et herlig måltid.
Å lage deilig aspargessuppe er ingen heksekunst. Den er ferdig på 30 minutter. Du kan bruke den som forrett eller som en deilig suppemiddag.