En mettende vegetarrett med masse umamikarakter fra black garlic - svart hvitløk - inspirert av Yotam Ottolenghi.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En mettende vegetarrett med masse umamikarakter fra black garlic - svart hvitløk - inspirert av Yotam Ottolenghi.
Falafel er langt mer smaksrik enn de aller fleste kjøttboller. Når også tilbehøret har mye av alt, må det bli godt.
Denne grønnsaksformen fra Provence kan du servere varm eller kald - som forrett, hovedrett eller tilbehør. Valget er ditt
Deilige squash-tortillas fylles med en syrlig, søt og kremete avocado og mango salsa før den toppes med fyldig kesam.
Denne retten er for deg som elsker chilli, men som ikke vil ha kjøtt. Hvor sterkt den skal bli avgjør du selv. Kjempegod er den uansett.
Disse rødbetebollene er et fullgodt middagsalternativ for den som ikke vil spise kjøtt eller fisk. Vegetarmat som enkelt kan bli vegansk.
Tempurarøre kjøpes i asiatiske butikker. Dermed trenger du kinakål og noen få andre ingredienser så har du en vegetarrett.
Her kommer en delikatesse fra Maharashtra. Ypperlig sammen med kokt ris og en grønnsakrett
Legg den deilige fennikelen i ovnen og la den den godgjøre seg før den får et dryss av osten.
Kål er en fantastisk råvare som med stort hell kan spille hovedrollen på middagstallerkenen.
Gresskargryte med grove pølser, renskåret svine- eller kalvekjøtt skåret i terninger og masse annet godt gir deg en gryterett du kommer til å lage igjen.
Soppstuing er enkelt å lage og smaker så godt. Perfekt som tilbehør til kjøtt eller fisk, men smaker også godt med en skive brød til
Bakt aubergine er både myk og saftig , og får en alldeles nydelig smak når den er marinert i harrisa. Her er den servert med en lekker lun linsesalat, friske urter og fyldig tyrkisk yogurt.
Kan du lage karbonader uten kjøtt? Det kan du helt klart med vår oppskrift på à la Lindstrøm som er en vri på rösti.