Varm opp til grillsesongen med kylling satay
Enten du går for kullgrill, gassgrill, engangsgrill eller grillpanne er disse sprøstekte kyllingspiddene i fyldig peanøttsaus en sikker vinner.
Les hele sakenFå unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenWienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.
Les hele saken-
TEST
380 bokser vurdert: Dette er årets beste påskebokser - og noen er imponerende gode tatt formatet i betraktning
Her kan du velge mellom i alt 380 forskjellige rødviner og hvitviner. Samt en og annen rosevin.
-
TEST
Våren er i anmarsj, og de beste polnyhetene er både syrlige og mørke, heftige og komplekse
Vi har testet 80 øl- og sidernyheter i BU, og her er det mye snacks. Det finnes noe for alle og enhver, men liker du stout, surøl og lekre sidere, er mars måned for deg. Hele 18 nyheter har fått 90 poeng eller mer.
-
TEST
Pris våren med denne friske drinklassikeren
Gin og sitron er smaksretningen for denne mer enn hundre år gamle drinkoppskriften som i løpet av tiden har fått flere justeringer.
Les hele sakenLær om folkets favorittøl, pilsen - helt gratis
I en tid der sosialt samvær har vært så godt som forbudt, er det lite som er bedre å bruke tiden på enn å tilegne seg ny lærdom. I samarbeid med Sentralen har vi derfor laget et ølkurs dere kan fornøye dere med - helt gratis.
Les hele sakenAlle elsker pannekaker med hjemmelaget blomkålsuppe
Trå til med en skikkelig hverdagsfestmeny i dag. Oppskriftene på tidenes beste pannekaker og suppe finner du her.
Les hele sakenI dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.
Les hele sakenKommende kurs
-
Kommende kursSmak og lær om fantastisk gode øl - Onlinekurs
Lær det du trenger å vite om øl samtidig som du får anledningen til å kjøpe inn fire deilige øl og smake dem sammen med kursets foredragsholder - uten at du behøver forlate stuen hjemme.
Les hele saken -
Kommende kursLær forskjellen på prosecco, cava og champagne – Onlinekurs
Ingen festlig anledning er komplett uten en flaske bobler. Men skal du velge champagne, cava eller prosecco, og hva er egentlig forskjellen? Her kan du smake deg gjennom alle tre variantene og bli skolert i samme slengen - fra din egen sofa.
Les hele saken -
Kommende kursLær å lage de lekreste gindrinker - Onlinekurs
Gin kan brukes til så mye mer enn gin & tonic. Av en flaske gin kan du lage både gin fizz og espresso martini - og mye mer. I dette videokurset lærer du å lage 5 drinker til perfeksjon.
Les hele saken
Søndagsmiddagen blir en god gammeldags hønsesuppe
Det er skammelig hvor dårlig hønsekjøttet utnyttes. Denne flotte råvaren trenger bare tid og kjærlighet. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenGult er fortsatt kult og sammen med grønt vårens farge - her får du alt i en og samme munnfull
Søtt, syrlig og kaldt i skjønn forening med seig nøttebunn. Det blir vanskelig å holde fingrene unna.
Les hele sakenDisse vinene vil italienerne helst ha for seg selv
Men disse sommelierfavorittene finnes altså et tastetrykk unna, og vil garantert by på mye god vinopplevelse.
Les hele sakenNy rosa nebbiolo-utfordrer: denne kommer du til å like
Dessuten er den veldig godt priset. Våren og sommeren er sikret.
Les hele sakenDenne paien har en hemmelig ingrediens. Klarer du å gjette hvilken?
Den er kanskje ikke så hemmelig, men definitivt en undervurdert ingrediens. Og denne oppskriften gir ekstra godt resultat.
Les hele sakenArticler - section 23 Right
Burritos med torsk kan bli den nye familiefavoritten
Du kan selvsagt bruke annen type fisk - eller lage burritosene vegetariske. Godt blir det uansett.
Les hele sakenEgg til overs etter påsken? Lag deilige fylte franske bokhvetepannekaker
De kan fylles med det meste av kjøleskapsrester. Enten du skal spise deg ut av hytta eller sitter med påsketomt kjøleskap.
Les hele sakenServer skreien med skikkelige påskearomaer
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenKlippfisk er som skapt for påskemenyen - denne vrien har du neppe prøvd før
Og klippfisk er så uendelig mye mer enn retten som vi kaller bacalao. Her kommer den med fløte som bidrar til å mildne smaken.
Les hele sakenEn slik burger orker du garantert to av
I dagens oppskrift har vi latt fiskeburgeren få følge av en frisk salat med epler og stangselleri. Det blir både sunt og godt.
Les hele sakenEn godt krydret omelett som smaker kokos er perfekt når som helst på døgnet
Den er mektig nok til å være et helt måltid, og lett nok til å spise sent på kvelden. Og så smaker den sable godt.
Les hele sakenIndisk gryte på fredagskvelden er sant
Den lager du altså fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Neida, bare se her.
Les hele sakenHar du lurt på hva du kan bruke røde bønner til? Da er løsningen denne smaksrike suppa
Røde bønner forklarer det merkelige navnet på denne steinsuppa eller suppe på en spiker som er den norske parallellen.
Les hele sakenArticler - section 29 Left
Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og magisk smaksopplevelse
Les hele sakenLam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.
Les hele sakenHer får du både brukt litt egg og et lite akevittkick i samme munnfull
Fargen er dessuten perfekt påskegul. Men aller viktigst er at det smaker knallgodt.
Les hele sakenSlik får du brukt opp alle eggene du har kjøpt inn
Til påske står egg øverst på innkjøpslisten. Så det kan fort bli for mye egg, men her får du tips til gode måter å bli kvitt overskuddet.
Les hele sakenMed denne desserten får du dekket godtesuget - og litt til
Kremete fyldig, syrlig, søtt og salt i hver munnfull.
Les hele sakenBy på en skikkelig påskefrokost
Å tilbringe halve dagen ved frokostbordet er noe vi bør gjøre oftere, og i hvert fall i løpet av påsken.
Les hele sakenPåsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Les hele sakenHerlig smak av Piemonte for en rimelig penge
Valget er ditt: En veldig klassisk-tradisjonell barbera i flaske eller boks. Eller en lekker minibarolo som en svært gunstig pris.
Les hele sakenDet skal godt gjøres å overgå denne vinen
Gresk vin er i vinden, og denne tilhører det ypperste blant de hvite. En lekkerbisken som lages i svært små kvanta.
Les hele sakenArticler - section 34 Left
La deg friste av påskens beste oppskrifter med appelsin
Påske er skiturer, kos i hytteveggen - og appelsiner. Men appelsiner kan brukes til mye mer enn det. Her får du et knippe oppskrifter med nettopp appelsin.
Les hele sakenArticler - section 34 Right
Det blir ikke påske uten lam
Med denne greskinspirerte lammegryta får du påskesola servert direkte på tallerkenen.
Les hele sakenArticler - section 35 Left
At disse finnes i så gode mengder i Norge er egentlig sensasjonelt.
Det er det også at toppvinene i den sjeldne toppårgangen 2001 tilbys det norske markedet til internasjonalt veldig gode priser.
Les hele sakenArticler - section 36 Left
Gjør et solid vårkupp
Denne eksotiske hvitvinen konkurrerer med både chablis og sancerre og selges fra 1. april på billigsalg.
Les hele sakenArticler - section 36 Right
Denne søndagsmiddagen starter du med nå: Belønningen er vanvittig mye god smak
Supersaftig svinekjøtt som får godgjøre seg i ovnen i 12 timer - og ikke nok med det. Det ligger i en marinade med masse krydder. Det er bare å sette i gang.
Les hele sakenArticler - section 37 Left
Javisst kan du bruke rødvin i blåskjellsausen
Det gir nemlig ekstra mye smak, men du må ikke drikke rødvin til selv om det faktisk gir en artig smaksopplevelse.
Les hele sakenArticler - section 37 Right
380 bokser vurdert: Dette er årets beste påskebokser - og noen er imponerende gode tatt formatet i betraktning
Her kan du velge mellom i alt 380 forskjellige rødviner og hvitviner. Samt en og annen rosevin.
Les hele sakenArticler - section 38 Left
Med denne drinken setter du påskestemningen
Her er nemlig både appelsin, rosmarin og whisky. Enkelt og knallgodt.
Les hele sakenArticler - section 38 Right
Slik luksus finner du i 180 polutsalg
Brunello og lam er en himmelsk kombinasjon – hva passer vel bedre i påsken?
Les hele sakenArticler - section 39 Left
En slik kake lager du enkelt på hyttekjøkkenet
Du trenger en stekeovn - utover det er det meste mulig å ta med seg hjemmefra eller fra butikken.
Les hele sakenArticler - section 39 Right
I dag feirer vi med vafler til middag
Selvsagt kan du spise vafler med annen topping enn syltetøy og brunost.
Les hele sakenArticler - section 40 Left
Kraftpakke i basishyllene
Denne argentineren overbeviser sterkt og fra samme produsent kommer en skikkelig overraskelse. Men vær rask for det er få flasker igjen.
Les hele sakenArticler - section 40 Right
Pho er suppen du kommer til å lage igjen, og igjen
Med en pågående pandemi er det heldagsprosjekter som skal til for å døyve kjedsomheten. Lag den vietnamesiske kraftbaserte suppen Phở for en smaksopplevelse du ikke vil være foruten.
Les hele sakenArticler - section 41 Left
By på ekte norsk kraftkost på søndag
Sosekjøtt betyr rett og slett kjøtt i saus, og er en tradisjon som gjenfinnes i mange deler av vårt langstrakte land.
Les hele sakenArticler - section 41 Right
Nå er skreien her. Be inn på ekte skreimølje
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Les hele sakenArticler - section 42 Left
Denne drinken er det umulig å takke nei til
Har du en klunk cognac og litt espresso, smaker den varme sjokoladen ekstra godt.
Les hele sakenArticler - section 42 Right
Våren er i anmarsj, og de beste polnyhetene er både syrlige og mørke, heftige og komplekse
Vi har testet over 70 øl- og sidernyheter i BU, og her er det mye snacks. Det finnes noe for alle og enhver, men liker du stout, surøl og lekre sidere, er mars måned for deg. Hele 16 nyheter har fått 90 poeng eller mer.
Les hele sakenArticler - section 43 Left
Det er nøttene som gjør susen her
Det sprø nøttelokket på myk kakebunn er nok til å blidgjøre selv det verste koronatungsinn.
Les hele sakenArticler - section 43 Right
Old school-pinot noir fra Chile? Ja, legg fordommene til side for denne er seriøse saker
Ikke det at dette er den første ikke-kommersielle pinot noir-en fra Chile, men den har en spesiell historie som er verd å lytte til, og ikke minst smaker den fortreffelig.
Les hele saken