Kommende kurs

Klubbkokken serverer: Tagine med sau og gresskar

Få øynene opp for deilig sauekjøtt med denne smaksrike retten

Debatten raser i media etter NRKs avsløring om Norges skjulte matsvinn. På Norturas fryselagre ligger sauekjøtt nok til millioner av middager. Disse kommer aldri ut til butikkene. Butikkene skylder på forbrukerne, men forbrukerne kan jo ikke kjøpe noe som ikke er tilgjengelig. Les hele saken

Apéritif Mat- og vinklubb

Dette er tidenes drømmereise: Fire dager hos de beste produsentene, restaurantene og hotellene i Champagne

I løpet av fire aprildager neste år får du oppleve det aller beste Champagne har å by på fra vinsmakinger hos topprodusenter til lunsjer og middager på Michelin-restauranter og selvsagt overnatting på de aller mest komfortable hotellene. Dette vil du ikke gå glipp av. Som medlem får du dessuten spesialpris og sparer 3.800 kroner per person. Les hele saken

Til toppen