Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Ciabattapizza
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Stek ciabattaen under varm grill til den er lett ristet. Bruk brødet som et rivjern og rasp på hvitløk. Legg ciabattaen på en plate, og hell på litt olivenolje. Legg på tomatskiver, deretter oliven, merian, mozzarella, basilikum, salt og pepper. Hell mer olje på toppen.
Stekes ved 180 grader i 15-20 minutter, til tomatene er myke og sprø rundt kanten, og osten har smeltet. Ta pizzaene ut av ovnen, avkjøl dem og pakk dem i matpapir.
Du kan godt bruke andre brødtyper til disse fantastiske pizzaene, så ikke løp av sted for å handle ciabatta! Du kan også bruke cheddar i stedet for mozzarella. De smaker deilig kalde, og er perfekte til nistepakke eller piknik.
Mange flere gode pizzaer finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Oppskrift fra boka "Spis Drikk Lev" av Fran Warde