Ciabattapizza

Dagens rett er akkurat så deilig som det både høres og samtidig ser ut som. Hvorfor gjøre det vanskeligere enn dette? Selvsagt kan du variere med både underlag så vel som ingredienser. En god italiensk rødvin anbefales på det varmeste!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

 

Ciabattapizza

Fremgangsmåte

Stek ciabattaen under varm grill til den er lett ristet. Bruk brødet som et rivjern og rasp på hvitløk. Legg ciabattaen på en plate, og hell på litt olivenolje. Legg på tomatskiver, deretter oliven, merian, mozzarella, basilikum, salt og pepper. Hell mer olje på toppen.

Stekes ved 180 grader i 15-20 minutter, til tomatene er myke og sprø rundt kanten, og osten har smeltet. Ta pizzaene ut av ovnen, avkjøl dem og pakk dem i matpapir.

Du kan godt bruke andre brødtyper til disse fantastiske pizzaene, så ikke løp av sted for å handle ciabatta! Du kan også bruke cheddar i stedet for mozzarella. De smaker deilig kalde, og er perfekte til nistepakke eller piknik.

Mange flere gode pizzaer finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen