Guide
Oppskrifter tex mex

Fajitas med biffstrimler

Antall porsjoner
2
Tilberedning
40 minutterIngredienser
- 300 g
- 0.5 glass
- 0.5 stk
- 1 stk
- 1 glass
- 2 ss
- 6 stk
- 1 boks
- Marinade:
- 1 ts
- 1 stk
- 2 ss
- 2 ss
- 1 ss
- 1 ts
Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i strimler og mariner biffstrimlene i marinaden i ca. 30 minutter.
- Sil marinaden fra kjøttet (men ta vare på den) og brun det i varm stekepanne sammen med grovhakket løk, paprika og finhakket jalapeno i ca. 5 minutter.
- Rør inn litt av marinaden i kjøttblandingen det siste minuttet. Smak til med salt og pepper.
- Varm tortillaene i stekeovnen innpakket i alufolie.
- Ta dem ut og fyll med kjøttblandingen.
- Brett tortillaene som en konvolutt.
- Server med hjemmelaget guacamole , varme bønner, rømme og litt salsa.
Flere spennende retter med fajitas finner du her
Her er våre beste tex-mex-oppskrifter
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå