DAGENS RETT: Laks og mango kan bli din nye favoritt

Dagens rett Grillet laks med mangosalsa

Laks og mango kan bli din nye favoritt

I dag er det en frisk og fruktig vri på den klassiske laksen vi legger på grillen. Oppskriften fungerer like fint med annen type fisk.

Fisk er perfekt midt i uka. Den er like rask å tilberede enten du velger grillen utendørs eller innendørs.

For om været ikke skulle være bra nok for grilling, kan du selvfølgelig bake den i ovnen i stedet.

Vi har de beste lakseoppskriftene

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Grillet laks med mangosalsa

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til mangosalsaen.

Lag et lite grillbrett av tykk steke- eller grillfolie. Ha litt olje i folien.

Skjær fisken i porsjonsstykker, men ikke igjennom skinnet. Legg fileten i folien med skinnet ned og strø litt salt over.

Dekk fisken med mangosalsaen.

Legg foliebrettet på varm grill og grill til fisken så vidt er gjennomstekt - 10-15 minutter.

Server med ris og en god frisk salat ved siden av.

Sjømat på grillen

De beste oppskriftene med laks

Her finner du veldig mange herlige grillretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

 

Sendt inn av

Foto: Frukt.no/Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen