Dagens rett

Lammefilet tikka

Har du pakket bort grillen for vinteren? Selv om det er kaldt ute er det ingenting i veien for å tenne opp grillen og fyre for kråka. Er du likevel mer komfortabel med å tilberede det hele inne i det lune kjøkken er dette selvsagt også en god løsning. Da blir heller ikke dagens vin kald.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Lammefilet tikka

Fremgangsmåte

Rør sammen ingrediensene til marinaden og la den stå og trekke mens du deler opp kjøttet. Skjær lammekjøttet i passe store terninger og legg i en plastpose. Hell marinaden over og la det stå og trekke i et par timer.

Lag marinade av frisk ingefær, hvitløk, chilipepper, gurkemeie, salt yoghurt naturell, sitronsaft, koriander og olje.

La marinaden renne godt av og tre kjøttbitene på spyd eller legg de på et ark med aluminiumsfolie og legg over grillen eller i stekepannen. Grill eller stek til kjøttet har fått fin farge. Snu ofte.

Serveres med nypresset saft fra en lime.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen