Lofotsuppe

Lofoten har fått satt sitt navn på skreien, og det med rette - god som den er. Hvordan så en Lofotsuppe smaker får du anledning til å prøve her. Sammen med en flott hvitvin fra Italia.

Lofotsuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

1 stk
2 ss

Fremgangsmåte

Rens og vask torsken og skjær den i terninger. Skrell røttene og skjær dem i tynne strimler. Purren vaskes grundig og kuttes i skiver.

Smelt smøret i en kjele og rør det jevnt med melet. Tilsett kraft samt fløte, og kok opp. Ha i fisken og la suppen trekke i 2 minutter.

Tilsett grønnsakene. Gi suppen et oppkok og ta den av varmen. Smak til med salt, nykvernet hvit pepper og eventuelt karri. Server i varme suppeboller og pynt med bladpersille.

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

.

//]]]]>
]]>
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen